ALLES
software solutions

Services & Veiligheid

meer informatie

Producten


Door gebruik te maken van onze applicaties IRIS en RAS worden servicejobs en risico's continu gemonitord, waardoor de uitvoering van eventuele maatregelen sneller wordt geregeld. Doordat het verwerken van service en het bewaren van veiligheid terugkerende onderdelen zijn van de bedrijfsvoering, worden processen steeds verder geoptimaliseerd.

Hierdoor ontstaat er een doelmatige en efficiënte werkwijze die ervoor zorgt dat verstoringen afnemen en het rendement wordt verhoogd. Door continu te verbeteren komt de geleverde kwaliteit op een steeds hoger niveau. Het resultaat is een tevreden klant, een tevreden medewerker, een tevreden auditor en tevreden stakeholders.Over de plantool

Project planning

Functionaliteit

Plant u regelmatig meerdere resources over één of meerdere projecten? Heeft u niet het overzicht met betrekking tot uw beschikbare resources en capaciteit? Heeft u voldoende resources om een project uit te kunnen voeren? Hebben deze resources wel de juiste vaardigheden? Met de integrale web based Plantool van Cofano heeft u altijd een helder overzicht van uw projecten en beschikbare resources.


MEER


Over IRIS

opties en modules

Functionaliteit

IRIS kan eenvoudig naar wens ingericht worden. Het geeft een administrator de mogelijkheid om verschillende servicestatussen aan te maken, aan te passen welke status-route een servicejob af moet leggen, wie wanneer een notificatie moet krijgen en wie toegang heeft tot de verschillende onderdelen van het systeem. Zo kan het geheel naar de eisen van de organisatie worden aangepast.


MEER


Over de Risk Assessment System

alle risico's in kaart

Functionaliteit

Risicoanalyses en de daarmee gepaarde kwaliteitsverbetering zijn van groot belang voor een organisatie, zowel op het gebied van projecten als van processen. Cofano heeft de RAS ontwikkeld om het voor organisaties gemakkelijk te maken om deze analyses uit te voeren, geheel volgens de meest recente normen. De RAS dwingt gebruikers om risico’s in processen en projecten goed te analyseren en te evalueren, op een toegankelijke en intuïtieve manier.


MEER

Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl