ALLES

Over de Risk Assessment System

alle risico's in kaart

Functionaliteit

Risicoanalyses en de daarmee gepaarde kwaliteitsverbetering zijn van groot belang voor een organisatie, zowel op het gebied van projecten als van processen. Cofano heeft de RAS ontwikkeld om het voor organisaties gemakkelijk te maken om deze analyses uit te voeren, geheel volgens de meest recente normen. De RAS dwingt gebruikers om risico’s in processen en projecten goed te analyseren en te evalueren, op een toegankelijke en intuïtieve manier.

De RAS geeft kwaliteits- en projectmanagers een eigen account om hun projecten in te volgen en processen in te verwerken, waarbij verschillende onderdelen een eigen risico-analyse doorlopen. Deze wordt op slimme wijze gepresenteerd, zodat altijd duidelijk is waar de risico\’s en verbeterpunten zich bevinden. Wilt u meer weten over hoe u bedrijfsprocessen kunt analyseren op risico's? Kijk dan op cofanoblue.nl.


verbetering afgedwongen

Wizard

De gebruiker wordt gedwongen om bij projecten en processen de risico’s te benoemen via een slimme ‘wizard’. Deze risico’s worden gekoppeld aan mogelijke gevolgen, met daarbij te nemen maatregelen. Gevolgen en maatregelen kunnen worden aangemaakt of gekozen uit eerder opgestelde opties. Wanneer de gehele wizard is doorlopen is het mogelijk om automatisch een risicodocument op te stellen voor het betreffende project. Secondaire controle kan met een klik op de knop worden aangevraagd, waarna de betrokken controleur automatisch op de hoogte wordt gesteld.

voldoen aan alle eisen

Normen

De RAS helpt u dus om gemakkelijk te voldoen aan gestelde eisen uit ISO 9001-2015 en OHSAS 18001 normen. Dankzij slimme kleurcodering en duidelijke overzichten zijn gevaren altijd duidelijk in beeld. De tool is web-based, en is dus op elk moment, vanaf elke plek, op elk apparaat benaderbaar. Om de risico’s van bestaande projecten en processen bij te werken is de RAS uitgerust met standaard uitgebreid versiebeheer. Updates aan een project of proces worden bijgehouden en moeten worden goedgekeurd voordat ze verwerkt worden in het uiteindelijke risicodocument.


Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl