ALLES

Over IRIS

opties en modules

Functionaliteit

IRIS kan eenvoudig naar wens ingericht worden. Het geeft een administrator de mogelijkheid om verschillende servicestatussen aan te maken, aan te passen welke status-route een servicejob af moet leggen, wie wanneer een notificatie moet krijgen en wie toegang heeft tot de verschillende onderdelen van het systeem. Zo kan het geheel naar de eisen van de organisatie worden aangepast.

Naast de beschreven functionaliteit is IRIS uit te breiden met een tweetal modules. Een van deze modules is een tijdsregistratiesysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om gewerkte uren, materialen en diensten automatisch te koppelen aan een bepaalde servicejob. Vervolgens genereert de tijdsregistratie hier automatisch een factuur van.

De tweede module is de capaciteitsplanner. Deze maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit IRIS medewerkers in te plannen voor incidentenbehandeling en serviceverwerking, gesynchroniseerd met de centrale planning. Dit wordt nog verder vergemakkelijkt door onze mobiele app. Hiermee is altijd en overal toegang mogelijk tot het systeem, op smartphone en tablet.


voor alle belanghebbenden

Notificaties

Medewerkers, onderaannemers, inspecteurs en klanten worden automatisch op de hoogte gebracht van statuswijzigingen in IRIS. Zo krijgt een servicemedewerker bijvoorbeeld een bericht wanneer een nieuwe klacht wordt aangemeld door een klant en krijgt de klant automatisch een e-mail wanneer zijn of haar klacht wordt geaccepteerd en in behandeling gaat.

een betrouwbaar systeem

Veiligheid

Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten van IRIS. Gegevens zijn alleen toegankelijk voor bevoegden, en worden bewaard in een beveiligd datacentrum. Zo kunnen ze veilig en betrouwbaar 24 uur per dag worden geraadpleegd. Daarnaast is het mogelijk extra beveiliging toe te voegen, zoals beveiligde dataverbindingen in de vorm van Secure Socket Layer (https) en SMS-identificatie.


Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl