Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

March 1, 2017

Cofano verwelkomt 2 nieuwe medewerkers

De maand maart begint goed met twee nieuwe medewerkers. We heten onze nieuwe software engineers Paul en Salahdin van harte welkom.

 

Wil jij ook bij Cofano werken? We zijn altijd opzoek naar talentvolle collega’s voor verschillende functies, waaronder front-end en back-end developers! Ook voor bijbanen, stage- en afstudeerplaatsen kijk je op de vacaturepagina!

Nieuwe werknemers

 

Paul (Links) en Salahdin (Rechts)

January 10, 2017

Een succesvolle afronding van de Proof of Concept

Yes! De proof of concept die wij (Cofano) voor Nextlogic hebben opgezet is succesvol afgerond. We hebben daarmee aangetoond dat wij in staat zijn om flexibel en binnen een korte tijdspanne de belangrijkste functionaliteiten van het informatieplatform te kunnen ontwikkelen. Flexibel omdat we continue hebben bijgestuurd op de feedback van belanghebbenden. In een korte tijdspanne omdat wij dit uitdagende project in vier maanden tijd hebben gerealiseerd. De programma manager van Nextlogic, Sjoerd Sjoerdsma heeft ons het volgende compliment gegeven:

 

“Cofano heeft haar nek uitgestoken en de verwachtingen waargemaakt. Zij heeft energiek en enthousiast gewerkt binnen het vooraf afgesproken tijdpad. Het is een zeer plezierige samenwerking die we graag voortzetten.”

 

Ook wij zetten de samenwerking met Nextlogic en Quintiq graag voort zodat we onze gezamenlijke ambitie kunnen realiseren: een efficiëntere containerbinnenvaartketen.

 

December 23, 2016

Cofano wenst iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2017!

2016 is voorbij gevlogen, een fantastisch jaar vol goede samenwerkingen. Daar zijn wij als team ontzettend trots op. Graag wensen wij iedereen prettige kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2017. Tot volgend jaar!

December 20, 2016

Cofano groeit met 5 nieuwe medewerkers!

We zijn gegroeid en sluiten 2016 af met maar liefst met 5 nieuwe medewerkers. We heten ze van harte welkom!

 

Lijkt het je ook leuk bij ons te komen werken? Dan verwijzen wij je door naar de vacaturepagina. De mogelijkheid bestaat dat jouw droomfunctie er niet tussen staat. Twijfel niet en stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op!

 

Join us in conquering the world, we’re hiring!

 

 

Van links naar rechts: Ahmed, Frank, Aron, Esmé en Rudy

December 9, 2016

Vacature Software Engineer

Ben jij de Software Engineer waar wij op zoek naar zijn? Join our team, we’re hiring!

 

“Word jij enthousiast van het ontwikkelen van state of the art software voor innovatieve en complexe vraagstukken? Heb jij ervaring met Java/C#, front-end technieken en SQL databases? Wil jij bijdragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen bij grote maritieme spelers? Dan zijn wij op zoek naar jou.”

 

Kijk onder Vacatures voor aanvullende informatie!

Vacature Software Engineer


VORIGE
VOLGENDE

Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl