Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

April 17, 2018

Cofano Software Solutions aanwezig tijdens het Jaarcongres Kwaliteit 18

Op 15 mei, tijdens het Jaarcongres Kwaliteit 2018 in De Rijtuigenloods, is Cofano samen met RASCI Methode© aanwezig. Wij willen bezoekers van harte uitnodigen om één van onze demonstraties of de stand te bezoeken. Graag tot ziens tijdens het congres.

October 11, 2017

Cofano en RASCI Methode® samen aanwezig op het Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf 2017.

10 oktober was Cofano samen met RASCI Methode® vertegenwoordigd op het Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf. Het thema sloot feilloos aan op de filosofie van beide partijen: Focus door Eenvoud.

 

Lean management, Six Sigma, Kaizen en Canvas Modeling. Veel verschillende methoden, maar wat betekent dit nu eigenlijk en hoe houdt u het simpel?! RASCI Methode® verzorgde de praktijksessie ‘K.I.S.S. – HOE HOU JE HET EENVOUDIG?’ en gaf helderheid aan de vele deelnemers.

 

Wij willen alle sprekers, deelnemers en geïnteresseerden bedanken voor de inspirerende dag.

 

Erkend leerbedrijf

July 5, 2017

Cofano officieel erkend leerbedrijf

Goed nieuws: per 3 juli 2017 is Cofano door het SBB erkend als leerbedrijf! Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur dan je CV naar

 

Erkend leerbedrijf

April 13, 2017

VSO bedrijfsbezoek bij Cofano

Afgelopen maandag 10 april zijn de VSO-leden bij ons op bedrijfsbezoek geweest. Het thema van de bijeenkomst was: ‘Ondernemen in het digitale tijdperk’. De presentatie ging over de invloed van de IT op de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Uiteindelijk zal iedere ondernemer deelnemen aan samenwerkingsverbanden waar op basis van transparantie en vertrouwen zaken worden gedaan. Hierdoor zal de efficiëntie toenemen en zullen kosten afnemen. Echter moet je er als ondernemer voor zorgen dat je inspeelt op de veranderende omstandigheden/omgeving, die een gevolg zijn van de digitalisering.

 

“We leven niet in een tijd van verandering maar een verandering van tijdperk!”

Nieuwe werknemers

 

Na de presentatie kregen de aanwezige VSO-leden de gelegenheid om kennis te maken met de innovatieve producten van Cofano. Na de sessies was er ruimte tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

VSO-leden, nogmaals bedankt voor jullie interesse en aanwezigheid.

March 1, 2017

Cofano verwelkomt 2 nieuwe medewerkers

De maand maart begint goed met twee nieuwe medewerkers. We heten onze nieuwe software engineers Paul en Salahdin van harte welkom.

 

Wil jij ook bij Cofano werken? We zijn altijd opzoek naar talentvolle collega’s voor verschillende functies, waaronder front-end en back-end developers! Ook voor bijbanen, stage- en afstudeerplaatsen kijk je op de vacaturepagina!

Nieuwe werknemers

 

Paul (Links) en Salahdin (Rechts)


VORIGE
VOLGENDE

Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl