Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

April 13, 2017

VSO bedrijfsbezoek bij Cofano

Afgelopen maandag 10 april zijn de VSO-leden bij ons op bedrijfsbezoek geweest. Het thema van de bijeenkomst was: ‘Ondernemen in het digitale tijdperk’. De presentatie ging over de invloed van de IT op de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Uiteindelijk zal iedere ondernemer deelnemen aan samenwerkingsverbanden waar op basis van transparantie en vertrouwen zaken worden gedaan. Hierdoor zal de efficiëntie toenemen en zullen kosten afnemen. Echter moet je er als ondernemer voor zorgen dat je inspeelt op de veranderende omstandigheden/omgeving, die een gevolg zijn van de digitalisering.

 

“We leven niet in een tijd van verandering maar een verandering van tijdperk!”

Nieuwe werknemers

 

Na de presentatie kregen de aanwezige VSO-leden de gelegenheid om kennis te maken met de innovatieve producten van Cofano. Na de sessies was er ruimte tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

VSO-leden, nogmaals bedankt voor jullie interesse en aanwezigheid.Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl