Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

January 10, 2017

Een succesvolle afronding van de Proof of Concept

Yes! De proof of concept die wij (Cofano) voor Nextlogic hebben opgezet is succesvol afgerond. We hebben daarmee aangetoond dat wij in staat zijn om flexibel en binnen een korte tijdspanne de belangrijkste functionaliteiten van het informatieplatform te kunnen ontwikkelen. Flexibel omdat we continue hebben bijgestuurd op de feedback van belanghebbenden. In een korte tijdspanne omdat wij dit uitdagende project in vier maanden tijd hebben gerealiseerd. De programma manager van Nextlogic, Sjoerd Sjoerdsma heeft ons het volgende compliment gegeven:

 

“Cofano heeft haar nek uitgestoken en de verwachtingen waargemaakt. Zij heeft energiek en enthousiast gewerkt binnen het vooraf afgesproken tijdpad. Het is een zeer plezierige samenwerking die we graag voortzetten.”

 

Ook wij zetten de samenwerking met Nextlogic en Quintiq graag voort zodat we onze gezamenlijke ambitie kunnen realiseren: een efficiëntere containerbinnenvaartketen.

 Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl