Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

September 2, 2016

Mijlpaal voor Cofano !

Gisteren hebben Cofano Software Solutions BV en het Havenbedrijf Rotterdam een intentieverklaring getekend voor het ontwikkelen van een communicatie- en informatieplatform voor het project Nextlogic, een samenwerkingsverband tussen diverse logistieke partijen in de Rotterdamse haven.

 

Cofano is als voorkeursleverancier geselecteerd na een Europees aanbestedingstraject en is gevraagd een Proof of Concept te ontwikkelen, conform de gestelde eisen en wensen. Tijdens de PoC wordt samengewerkt met Quintiq, die de planningsalgoritmes ontwikkelen.

 

Het communicatie- en informatieplatform, genaamd BREIN+, is een innovatief systeem voor het optimaliseren van een neutrale planning van het transport van containers via de binnenvaart in de haven van Rotterdam, zodat de doorlooptijd van het halen en brengen van containers van en naar terminals en empty depots kan worden geoptimaliseerd. Door te streven naar de meest efficiënte oplossing, wordt de doorlooptijd in de Rotterdamse haven verkort. Er worden via Rotterdam jaarlijks ongeveer 3 miljoen containers vervoerd door binnenvaartschepen.

 

mijpaal-cofano-1

 

mijpaal-cofano-2Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl