Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

June 11, 2015

Onze supply chain software wint de Innovatie Award 2015!

Met trots kunnen we zeggen dat de eerder genoemde nominatie een eerste prijs is geworden! Van de website van Drechtsteden Business:

 

Cofano won de prijs voor het ontwikkelen van ‘SCIP’, waardoor de routekaart binnenwateren, maar ook trein- en wegvervoer aansluiten op havenvoorzieningen. Een blijde winnaar Koos Leeuwenstein betrok in zijn dankwoord nadrukkelijk zijn compagnon Marco Huijsman, zijn vrouw Wilma en vooral zijn jonge team van medewerkers in het behaalde succes. “Wij zijn nog niet zo lang bezig en dan nu al deze prijs. Het idee is ontstaan op een terras aan de Golf van Mexico en onder andere al in gebruik in de haven van Rotterdam. Dit product is gebaseerd op samenwerking over de transportketens heen.”

 

 

De Innovatie Award is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor innovatieve regionale producten, diensten en samenwerkingsverbanden. Innovaties kunnen zowel technologisch als niet-technologisch van aard zijn. De Innovatie Award wordt georganiseerd door Stichting Ondernemersprijzen Nederland.

 

 

innovationawardContact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl