Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

June 5, 2015

Cofano Blue RAS gaat internationaal

Vorige week woensdag en donderdag gaf TMS Groep in combinatie met Cofano een training aan verschillende buitenlandse kwaliteits- en projectmedewerkers van onze gewaardeerde klant ALE Heavy Lifting. Op hun vestiging in Breda werd al langer gewerkt met Cofano’s Process Manager en de RAS, maar nu moet dit worden uitgerold in hun buitenlandse vestigingen.

 

Om deze reden zijn hun medewerkers ingevlogen vanuit Engeland, Canada, Spanje en Zuid-Amerika voor een intensieve tweedaagse training in kwaliteitsmanagement met de Process Manager en veiligheidsmanagement met RAS. Dit maakt het de eerste keer dat RAS in internationaal verband wordt gebruikt.

 

We hopen dat de trainees hun opgedane kennis meenemen naar hun betreffende regio en zo de organisatie naar een nog hoger niveau kunnen tillen!

 

aleinternationaal

 Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl