Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

February 20, 2015

Routeplanner voor Bureau Voorlichting Binnenvaart gelanceerd

Afgelopen dinsdag op 17 februari is de nieuwe routeplanner van het Bureau Voorlichting Binnenvaart gelanceerd, ontwikkeld door Cofano. Deze lancering werd door verschillende media opgepikt:

 

Nieuwblad Transport:

Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) heeft voor verladende bedrijven een routeplanner gemaakt die hun de weg wijst op het water.

Doel van de online ‘Blue Road Map’ is om meer verladers met de mogelijkheden van de binnenvaart bekend te maken. Volgens het BVB komen er wekelijks vragen binnen van verladende bedrijven die vermoeden dat ze een deel van hun lading aan de binnenvaart kunnen toevertrouwen, maar niet weten hoe ze dat het best kunnen doen.”

 

Totaaltrans:

Het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) introduceert een online routeplanner voor het verladende bedrijfsleven met de naam ‘The Blue Road Map’. Via de Blue Road Map kunnen verladers online hun weg vinden op het water, te vergelijken met 9292ov.nl die dat voor het openbaar vervoer doet. Het is de eerste vrij toegankelijke online route planner die zowel de mogelijkheden voor containervervoer als bulkvervoer berekent.

 

Schuttevaer:

Het is de eerste vrij toegankelijke online routeplanner die zowel de mogelijkheden voor containervervoer als bulkvervoer berekent. De betaversie staat online op www.blueroadmap.nl
De overzichtelijke tool kan routes berekenen in Nederland, België, grote delen van Duitsland en Noord-Frankrijk. Na het invoeren van een aantal basisgegevens op de the Blue Road map(herkomst, bestemming, soort en hoeveelheid lading, enz.) krijgt de verlader een reisadvies met daarin de mogelijkheden.”

 

Zelf ook bekijken? Kijk op www.blueroadmap.nl 

 

 Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl