Cofano Software Solutions
ALLES
laatste nieuws

Archief

September 5, 2014

Cofano partner World Port Hackathon 2014

Vandaag beginnen in Rotterdam de jaarlijke wereldhavendagen, een evenement vol met activiteiten, demonstraties, workshops en exposities over alles in en rond de Rotterdamse Haven.

 

Naast een gevarieerd aanbod voor het algemene publiek zijn er ook activiteiten specifiek gericht op het onderwijs. Één van deze activiteiten is de World Port Hackathon, waar Cofano een trotse partner van is.

 

Over de hackathon:

 

Op 5/6 september 2014 wordt de 2e World Port Hackathon tijdens de wereld haven dagen georganiseerd. In de hackathon worden concepten en prototypes met nieuwe technologie en informatie voor een veilige, duurzame, innovatieve, inspirerende en economisch rendabele rotterdamse haven ontwikkeld.

 

Zo’n 75 tot 100 deelnemers, experts en studenten, gaan in teams 24 uur de slag met uitdagingen en informatie uit de Rotterdamse Haven. Aan het einde van de 24 uur worden de resultaten gepitched en worden prijzen uitgereikt voor de meest kansrijke, innovatieve en inspirerende ideeën.

 

De Hackathon zet de Rotterdamse Haven op de kaart als de inspirerende en uitdagende plek voor de Smart Port en Smart Industry waar de ruimte is om de kansen van Big Data en Internet of Things te realiseren. De onzichtbare kant van de Rotterdamse Haven wordt zichtbaar; bezoekers aan de wereldhavendagen kunnen een blik werpen in de wondere wereld van de “informatie haven”.

 

De Hackathon vindt plaats in Rotterdam Heijplaat op de RDM Campus.

 

We zijn zeer benieuwd naar de resultaten!Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl