terug
over cofano software solutions

Wie zijn wij?

Cofano Software Solutions is een softwarebedrijf gevestigd in Sliedrecht. Het bedrijf is opgericht in augustus 2010 door Koos Leeuwenstein en Marco Huijsman, beiden doorgewinterde bedrijfsadviseurs op het gebied van bedrijfsprocessen en ICT. Cofano voorziet bedrijven in specifieke wensen naar software, en levert een aantal standaardproducten gericht op o.a. BPM en servicemanagement.

Alle producten van Cofano zijn deels of geheel web-based. Om dit te realiseren heeft het bedrijf een groeiend maar hecht team van full time programmeurs, wat zorgt voor een sterke samenwerking en communicatie. Zo kan er zo goed mogelijk worden gereageerd op de wensen van de klant.

De bedrijfscultuur van Cofano uit zich in creativiteit in combinatie met hard werken. Met een team van jonge medewerkers is het vinden van slimme oplossingen en het gebruik van relatief nieuwe technieken bijna een vanzelfsprekendheid. Hoewel er professioneel en hard wordt gewerkt, gaat dit vaak op een informele manier. Dit leidt er toe dat er veel plezier wordt beleefd aan het werk, tot aan moeilijke deadlines toe.

Om onze cultuur in stand te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de grote vraag naar onze producten is Cofano altijd op zoek naar talent. Dus ben jij of ken jij jong talent op het gebied van software en ICT of verwante specialismen, kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Contact

Nieuwsgierig naar wat Cofano voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Hoofdkantoor
Baanhoek 144b
3361GM Sliedrecht
Tel: 085-4444530

Kantoor Enschede
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
Tel: 085-4444531

Servicedesk
Tel: 085-4444532

Servicedesk Cofano Blue
Tel: 085-4444534

E-mail: info@cofano.nl